Με αντικαταβολή

Μπορείτε να ζητήσετε η πληρωμή να πραγματοποιηθεί κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) δεν μπορούν να εξοφλούνται με μετρητά. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάρτα κατά την παραλαβή.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορεί να γίνει η κατάθεση του τελικού χρηματικού ποσού που απαιτείται για την αγορά των προϊόντων στους λογαριασμούς τράπεζας που φαίνεται παρακάτω:

EUROBANK IBAN: GR1302602090000510201422062

Δικαιούχος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Θ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛ.

Έπειτα θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@elemech.gr για την άμεση ενημέρωσή μας και αποστολή των προϊόντων, αναφέροντας πάντα και τον αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

 

Μετρητά ή κάρτα τράπεζας

Για την αποπληρωμή των προϊόντων όταν γίνεται παραλαβή από το φυσικό κατάστημα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες λειτουργίας του.  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη ενημέρωσή μας είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail, για να εξασφαλιστεί η προετοιμασία και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.